Job offer details

Standort

Alfen Almere

Education

HBO, MBO

Experience

Geen ervaring vereist

Heb jij gevoel voor online en offline communicatie in combinatie met vormgeving? Dan hebben wij een perfecte uitdaging voor je. Wij bieden je een stage waar je niet alleen energie van krijgt, maar waarbij je ook al je talenten kunt ontplooien.

Beschreibung

Wat ga jij doen?
Alfen is actief in het hart van de energietransitie (het proces waarbij structurele veranderingen in energieopwekking en energiegebruik optreedt). In een snelgroeiende (internationale) organisatie is marketing “key” en daar speel jij als Marketing & Communicatie student een belangrijke rol in. Jij wordt onderdeel van de marketing afdeling en zal diverse projecten gaan ondersteunen, begeleiden en uitvoeren.
Naast de projectwerkzaamheden zijn er ook diverse andere werkzaamheden waar je een bijdrage aan kunt leveren. Je kunt hierbij denken aan:

  • Het organiseren van events en het bijwonen van beurzen;
  • Het optimaliseren van websites;
  • Het up-to-date houden van onze socialmedia-kanalen;
  • Het opzetten van marktonderzoeken;
  • Het vormgeven van diverse communicatie-uitingen.

Wat bieden wij jou?
Je komt te werken op de marketing afdeling van een groeiende, (internationale) organisatie waar duurzame en innovatieve producten worden ontwikkeld waarmee Alfen haar steentje bijdraagt in het verduurzamen van de wereld. Wij bieden jou een mooie rol binnen een dynamische en informele afdeling, waarbij jij als volwaardig medewerker wordt gezien. Voor jouw inzet en kennis ontvang je stagevergoeding.

Wat vragen wij van jou?
Voor een goede match ben je gemotiveerd, werk je gestructureerd en weet je prioriteiten te stellen. Als persoon ben jij enthousiast, creatief, sociaal en weet jij zelfstandig projecten op te pakken en af te ronden. Daarnaast heb jij zeker geen 9 tot 5 mentaliteit.

Graag zien wij in jouw CV in ieder geval terug dat jij:

  • Een MBO- of HBO-opleiding Marketing & Communicatie (of een daaraan gerelateerde opleiding) volgt;
  • Op zoek bent naar een meewerkstage (geen afstudeerstage);
  • Een goede beheersing hebt van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Kunt werken met Adobe programma’s (Photoshop, Illustrator en InDesign).

Hebben wij jouw interesse geprikkeld?
Dan horen wij graag van je! Je kan direct solliciteren met je CV en motivatiebrief via de “Solliciteren” button. Nog niet direct overtuigd of wil je meer weten?  Voor meer informatie neem je contact op met onze Recruiter John de Haas, te bereiken op 06-82059857 of via j.dehaas@alfen.com.

Jouw sollicitatie is een belangrijke stap naar een toekomst binnen Alfen. Wil je weten wat je van ons kunt verwachten in de sollicitatieprocedure? Klik dan hier.

 

Solliciteren

 

John de Haas

Corporate recruiter

+ 31 6 820 598 57