Job offer details

Standort

Alfen Almere

Education

HBO, MBO

Experience

Geen ervaring vereist, Meer dan 1 jaar, Meer dan 2 jaar

Is het editen van media of schrijven van content jouw passie? Dan hebben wij een perfecte uitdaging voor je! We bieden je een stage waar je niet alleen energie van krijgt, maar waarbij je ook al je talenten kunt ontplooien.

Beschreibung

Wat ga je doen?
Tijdens deze stage ga je meewerken aan de ontwikkeling van een online training voor Alfen Charging Equipment. Er is dit jaar een nieuw trainingsprogramma ontwikkeld voor onze klanten en installateurs. Er is echter ook een enorme behoefte aan online modules ontstaan. Maar hoe brengen we leerdoelen nu via online training goed over? We hebben hier zelf al over nagedacht maar horen graag wat jij ervan vindt.  

Je zal meedenken met het concept van de training en later ook het ontwerp en de implementatie. Daarbij moeten er video’s worden gemonteerd, de trainingsmodule zal worden vormgegeven en informatie en leesteksten online gezet. De training komt online in een applicatie voor E-Learning.

Jouw afdeling:

De stage vind plaats op de afdeling Service Quality van Alfen Charging Equipment. Deze afdeling is o.a. verantwoordelijk voor kennisoverdracht en training voor zowel intern als extern. Dagelijkse begeleiding wordt gegeven door Laura Mittelmeijer, Improvement Engineer. Om te zorgen dat in de online training het merk van Alfen juist naar voren komt, zal er regelmatig overleg zijn met de afdeling Marketing. Ook zal er voor de training advies nodig zijn van de Human Resource Development coördinator over leerdoelen en didactische methoden.

Wat bieden wij jou
Alfen is een internationaal groeiend bedrijf met meer dan 400 collega’s. Je krijgt de kans om ervaring op te doen op een afdeling waar elke dag anders is en de mogelijkheid om te leren van ervaren professionals. Om de opdracht goed uit te kunnen oefenen zal je worden begeleid door een ervaren collega. Daarnaast ontvang je van ons een leuke en passende stagevergoeding.

Wat vragen wij van jou?
Je volgt een studie richting Mediavormgeving, Communicatie of een aanverwante studie op het MBO of HBO. Daarnaast vind je het leuk om bezig te zijn met verschillende manieren van communiceren, denk hierbij aan het schrijven van een trainingsprogramma om deze vervolgens uit te werken met tekst en beeld. Onze voorkeur gaat hierbij uit naar iemand die ervaring of kennis heeft van Adobe Première Pro, hier zal je tijdens de stage mee werken.  

Hebben wij jouw interesse geprikkeld?
Dan horen wij graag van je! Je kan direct solliciteren met je cv en motivatie, Dit mag via een PDF of via een bij jou passende wijze via de “Solliciteren” button. Nog niet direct overtuigd of wil je meer weten?  Voor meer informatie neem je contact op met John de Haas, onze Corporate Recruiter, te bereiken op 06-82059857 of via j.dehaas@alfen.com.

 

Solliciteren

 

John de Haas

Corporate recruiter

+ 31 6 820 598 57