Stagiair Data analyst

Is het analyseren van data jouw passie? Dan hebben wij een perfecte uitdaging voor je! Wij bieden je een stage waar je niet alleen energie van krijgt, maar waarbij je ook al je talenten kunt ontplooien.

Stage Communicatie

Is teksten schrijven je passie en zie je het als jouw taak om de boodschap helder over te brengen? Dan hebben wij een perfecte uitdaging voor je! Wij bieden je een stage waar je niet alleen energie van krijgt, maar waarbij je ook al je talenten kunt ontplooien.

BOL/BBL Magazijn & Expeditie

Op de afdeling Magazijn & Expeditie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en leergierige BBL-leerling of MBO stagiair(e) die ons team komt versterken. We bieden jou een leuke en leerzame werkplek aan.

Stage Marketing & Communicatie

Heb jij gevoel voor online en offline communicatie in combinatie met vormgeving? Dan hebben wij een perfecte uitdaging voor je. Wij bieden je een stage waar je niet alleen energie van krijgt, maar waarbij je ook al je talenten kunt ontplooien.

(Afstudeer)Stage Technische Bedrijfskunde

Vanaf september 2019 hebben wij plek voor een (afstudeer)stagiair(e) (HBO/WO) die technische bedrijfskunde (of een soortgelijke opleiding) volgt. Spreekt het onderwerp Lean Management je aan en heb je al ervaring met procesverbeteringen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Open sollicitatie stage

Ben jij student(e) en wil jij je verder ontwikkelen binnen een technische organisatie met toekomst, waar je kunt groeien en bloeien? Dan is een stage bij Alfen op je lijf geschreven.

Au travers d'un bon accompagnement personnel, Alfen offre également plus d'opportunités que nécessaires en vue de travailler à votre développement.

Retrouvez ci-dessous un aperçu de toutes les opportunités de stage au sein d'Alfen.