Samenwerkende partijen Alfen Academy

Alfen kan bij de bedrijfsschool niet zonder de hulp van een aantal belangrijke partners van ons. We stellen je graag voor aan een aantal belangrijke samenwerkingspartners.

Deltion College

Het Deltion College is het roc waarmee wij intensief samenwerken voor het aanbieden van de opleiding. Hierdoor kunnen we een erkende mbo-opleiding aanbieden. Het Deltion College zorgt voor diverse enthousiaste en deskundige vakdocenten die verschillende theorielessen geven.

Voor onze opleidingen op mbo niveau 2 en mbo niveau 3 komen ze naar onze locatie. Voor de opleiding op mbo niveau 4 gaan onze medewerkers naar de locatie van het Deltion College in Zwolle. 

Gemeente Almere

Uiteraard zorgen we graag voor werkgelegenheid in onze gemeente. We hebben intensief contact met de verschillende jobcoaches van het UWV. Hierdoor is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een proefplaatsing te realiseren. Zodat beide partijen kunnen zien of het werken bij Alfen in een leertraject passend is. 

UWV

Ook met het UWV hebben we intensief contact. We zoeken met onze contactpersoon naar de mogelijkheden die er binnen Alfen zijn. Een proefplaatsing behoort hier ook tot de mogelijkheden. Dit heeft al geleid tot diverse succesvolle plaatsingen.

Interesse in een BBL-traject bij Alfen? 

Ben je klaar met je vmbo? Of werk of studeer je al, maar wil je toch wat anders? Dan is onze Alfen Academy een mooie kans om werken en leren in de techniek te combineren. Op kosten van Alfen. Je gaat 4,5 dag per week aan het werk en een dag per week naar school. Oftewel, je volgt een zogenaamd BBL-traject. Dus ben jij meer een doener? Leer je het beste in de praktijk? Dan is dit jouw kans!  Neem contact op met Eileen Weller, onze recruiter. Je kunt haar bellen, mailen of WhatsAppen.